Cabernet d'Anjou
Man kan ikke andet end glædes over ligefremme, livsglade mennesker og misunde deres væsen. Sådan et væsen er Elysis Cabernet d’Anjou: ubesværet dejlig, mundvandsdrivende og helt nede på jorden. Dens lette sødme og friske syre giver en bred appel uden at forfalde til laveste fællesnævner.
Vinen bliver til lige syd for Angers, hvor Loire-floden dovent bevæger sig mod Atlanterhavet. Her dyrkes hovedsageligt cabernet franc, men også cabernet sauvignon, som udgør en lille del af vinen. Når man køber cabernet d’anjou kan man være sikker på at få en vin med lidt restsødmeog denne aftapning ligger på godt 30g/liter, men også den rette syre til at sikre en særdeles balanceret vinoplevelse.
Bag den sart laksefarvede vin er en forholdsvis fyldig og intens rosévin med aromaer af hindbær, jordbær, galiamelon, syrlige drops samt lidt citronverbena.
Foruden den oplagte vin at servere i solskin, så kan man også fornøje sig med den til melon med lufttørret skinke, chili-crabs, teriyaki-marineret laks, en stærk asiatisk ret med grønt, fisk, skaldyr eller kylling.
Nydes godt afkølet direkte fra køleskabet, isspanden eller køleboksen.