Cantina di Negrar
Denne Valpolicella er en veldrejet Veneto-klassiker fra Valpolicella-distriktet, der har en dejlig saftig profil uden hverken dystre eller dramatiske tiltag.
Vinen er fremstillet af corvina, corvinone og rondinella, dyrket i dobbelt-pergolaer omkring byen Negrar, nord for Verona, hvor kvalitetsbevidste Cantina Valpolicella Negrars kooperativbønder dyrker deres vinmarker.
Duft og smag har god intensitet uden at score højt på 'bassevins-skalaen': dette er læskende, frugtdreven og livsglad vin med aromaer af især kirsebær, med en saftspændt, ren og behagelig finish.
Det er ganske enkelt en dejlig vin, der ikkes støjer unødigt, men kender sin plads som vedkommende vinopvarter.
Cantina di Negrar Valpolicella forener det rene udtryk med elegance og friskhed, som gør den velegnet til at ledsage det italienske køkken eller generelt al ukompliceret mad, hvor vinens saftighed fuldender helhedsoplevelsen.
Nydes et stykke under stuetemperatur; vi anbefaler at starte ved 14-15°.
